Farmasøytisk rådgivning

Farmasifaglig ansvarlig

Mange virksomheter trenger etter forskrift å ha farmasifaglig ansvarlig tilknyttet. Farmasifaglig ansvarlig sørger for at internkontroll på legemiddelområdet. For mange virksomheter er det uholdbart å ansette en farmasøyt for å være farmasifaglig ansvarlig for å dekke opp om forskriftskrav. 

Vi tilbyr fleksible løsninger som gjør at virksomheten deres ivaretar forskrift- og lovkrav, uten at det går utover driften. Våre farmasøyter har god erfaring fra å være farmasifaglig ansvarlig. Som en del av tjenesten farmasifaglig ansvarlig får man også farmasøytisk tilsyn.

Virksomheter og yrkesgrupper som trenger farmasifaglig ansvarlig er bl.a.

Så lenge du benytter ett eller flere legemidler i ditt arbeid er du pålagt å ha farmasøytisk rådgivning.

Farmasifaglig ansvarlig
Farmasøytisk tilsyn

Farmasøytisk tilsyn

Farmasøytisk tilsyn brukes ofte for å dekke opp om forskriftskrav om farmasifaglig rådgivning i forskrift om legemiddelhåndtering. Farmasøytisk tilsyn går ut på at våre provisorfarmasøyter undersøker at de ansatte i virksomheten etterlever lovkrav og interne prosedyrer. Etter utført tilsyn genereres en tilsynsrapport, hvor ev. avvik står oppført. 

Prosjektledelse

Vi har drevne prosjektledere som har ledet både offentlig, private, kommersielle og ikke-kommersielle prosjekter. Siden provisorfarmasøytene både har farmasi og økonomi utdanning, kan du være sikker på at du får faglig sterke farmasøyter med øye for god prosjektledelse.

Prosjektledelse
market access pharma norge

Market access pharma

Pharma market access i Norge er et vanskelig område pga. egne nasjonale forhold som kan gjøre prosessen for å få legemidler til pasientene vanskelig.

Vi har farmasøyter som er gode på både regulatorisk og klinisk arbeid, og kan hjelpe deg i arbeidet mot å få legemidler på markedet fort og enkelt.

Les mer om market access her (lenke kommer). 

Dette nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du brukervilkårene.