Fastlege på utkikk etter farmasøytisk rådgivning?

Fastleger er førstelinjen for god og effektiv behandling for pasienter, inkludert legemiddelbehandling. Legemidler er for mange pasienter hjørnestenen i deres medisinske behandling. 

Våre farmasøyter kan bidra inn mot deg som fastlege i spørsmål rundt legemidler og legemiddelbehandling. Vi ønsker ikke å ta over oppgaver siden det til syvende og sist er fastlegen som har behandlingsansvar, men vil bidra inn med tverrfaglig kompetanse for å sikre optimal legemiddelbehandling. 

Hva koster våre tjenester?

Vi har forståelse for at fastlegetjenesten er presset, og sikter til å gjøre våre tjenester så kostnadseffektive som mulig.  

Vi kan love at våre tjenester vil koste betydelig mindre enn å hyre inn andre eksterne farmasøyter eller ansette egne.

En gjennomsnittlig fastlege vil bruke
ca. 450 – 600 kr i måneden på våre tjenester.

Vi tilpasser oss dine behov, slik at du får dekket det behovet du ønsker for veldig lave kostnader.

Ta kontakt med skjema, beskriv kort ditt ønske med tidspunkt for når vi kan kontakte deg slik at vi får diskutert hvordan vi best mulig kan samarbeide. 

 

Hvordan kan vi bidra inn mot din fastlege virksomhet?

Legemiddelgjennomgang

Vi kan bidra med et ekstra par øyne og hjelpe til med legemiddelgjennomgang. 

En fastlege som allerede har gjennomført en legemiddelgjennomgang kan be våre farmasøyter om å gå gjennom listen til pasientene for å få et annet perspektiv inn på behandlingen.

Du kan også be våre farmasøyter gjøre selve legemiddelgjennomgangen, så vil farmasøyten utarbeide en tiltaksliste som du kan gjennomgå og implementere dersom du er enig. 

Husk at! det i normaltariffen både er takst for legemiddelgjennomgang (takst 2ld) og takst for flerfaglig samarbeid
(takst 14).

Legemiddelrådgivning

Når det gjelder råd om legemidler kan vi gi utdypende svar basert på nåværende evidens og situasjon. Vanlige spørsmål som vi svarer på er:

  • Kan x bivirkning være tilknyttet y legemiddel?
  • Hvordan skal jeg trappe opp eller ned dette legemidlet?
  • Kan jeg bruke legemiddel x, y og z sammen? Hva må jeg være obs på da?
  • Hvilke legemidler har jeg tilgjengelig for gitt diagnose?

Uansett hva du måtte lure på bidrar våre farmasøyter inn med sin nisje kunnskap om legemidler. Merk at! vi ikke kommenterer på utredning og diagnostikk da dette er utenfor vårt kompetanseområde. 

Generell informasjon om legemidler

Det er for tiden mye problemer med å skaffe legemidler, og legemiddelmangel er et økende problem. Våre farmasøyter kan hjelpe deg å navigere jungelen av mangelsituasjoner, og komme med løsninger i en hektisk hverdag.

Annet etter ønske

Har du andre ønsker for hvilke tjenester du ønsker mot din virksomhet? Ikke nøl med å ta kontakt, så har vi et drøftingsmøte på hva vi kan tilby. 

Dette nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du brukervilkårene.