Om EitrFarma

EitrFarma ble startet på bakgrunn av en manglende tilgang på god farmasøytisk kompetanse i riktige posisjoner. Farmasøytisk kompetanse er en nødvendighet når man jobber med legemidler, likevel er det få virksomheter som har tilgang på god farmasøytisk kompetanse.

Vi mener det er viktig å ha et sterkt faglig fellesskap, og vårt faglige fellesskap gjør oss mer kompetente. 

Vi gir virksomheter tilgang på farmasøytisk kompetanse, uten at de selv må finne riktige personer eller binde seg ved å ansette én person. Dette gir fleksibilitet for kundene våre, samtidig som man er sikker på at man får den beste kompetansen til rett tid. 

EitrFarma Logo

Våre medarbeidere

Alle farmasøytene i EitrFarma har minimum mastergradsutdanning, og har bred erfaring som gjør at vi kan takle alle farmasøytiske problemer.

Ledelsen i EitrFarma består av:

Haakon Gravanti Rosland

Haakon er utdannet provisorfarmasøyt fra Universitetet i Bergen. Han er grunnlegger og daglig leder i EitrFarma.

Haakon har stor lidenskap for riktig og trygg bruk av legemidler, om det så er på pasient- eller systemnivå. Han har tidligere jobbet i Apotek 1, på Sykehusapoteket i Bergen og i vestlandsapotekene ApoVest. I sin yrkeskarriere har han jobbet mye med prosjektledelse og klinisk farmasi. Haakon underviser også på Universitetet i Bergen.

Se LinkedIn profilen til Haakon her. 

Marie Benedicte Løken

Marie er utdannet provisorfarmasøyt fra Universitetet i Bergen, og har jobbet både i primær og sykehusapotek.

Marie har erfaring som bestyrer for Ditt Apotek Amfi Os. Marie har en lidenskap for farmasien, med unik kompetanse innenfor ledelse. 

Se LinkedIn profilen til Marie her.

Torbjørn Nygård

Torbjørn er utdannet provisorfarmasøyt fra Universitetet i Bergen, og har erfaring fra apotek siden 2015. 

Torbjørn tar doktorgrad ved Universitetet i Bergen, med fokus på utvikling og implementering av nye helsetjenester, spesifikt helsetjenester rettet mot riktig bruk av lungemedisiner.

 

Torbjørn Nygård

Benjamin Gao

Benjamin er mastergradsstudent ved Universitetet i Bergen, og ble invitert med i ledergruppen til EitrFarma på bakgrunn av hans enorme initiativ og engasjement som student. 

Benjamin er en energisk person, som viser stor interesse for farmasien.

Se LinkedIn profilen til Benjamin her. 

Benjamin Gao

Dette nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du brukervilkårene.