Vi ønsker at legemidler skal brukes på trygt og riktig grunnlag

For mange er legemidler hjørnestenen i behandling av deres helseproblemer. Legemidler er ofte et nødvendig tilskudd i hverdagen, men kan føre til redusert livskvalitet og introdusere nye problemer.

Vi vet at fastlegene gjør en god jobb når det kommer til pasientenes legemiddelbehandling, men med en så presset fastlegetjeneste er det ikke sikkert at fastlegen får tid til å gjøre en grundig og systematisk vurdering av din legemiddelliste. 

Derfor har Eitr introdusert våre farmasøytiske tjenester til allmennheten og bedrifter- som et nødvendig tilskudd for å sikre at alle får den legemiddelbehandlingen de skal ha

Med pasienten i fokus

Det er til syvende og sist du som skal bruke legemidlene, og det er for oss selvsagt at vi må høre på dine ønsker når det kommer til hvordan du skal leve livet ditt.

Vi har noen av de flinkeste og mest oppdaterte farmasøytene i Norge, som sikrer at legemiddelbehandlingen er optimalisert til deg, og dekker dine behov. 

Dette kan vi hjelpe deg med

Uansett hva du trenger hjelp til med dine legemidler kan vi hjelpe deg. Vi har et bredt utvalg av tjenester som kan ivareta ditt behov. 

Om du lurer på hvilken tjeneste du kan ha nytte av kan du alltid ringe oss, det er gratis!

Ring oss helt gratis

Ring oss på + 47 46 93 61 91 dersom du har spørsmål.

Ved mye pågang er det ikke sikkert at våre farmasøyter kan ta telefonen. Du kan da sende melding med ønske om oppringingstidspunkt, eller bruke skjema på siden for å melde når du ønsker å bli ringt opp.

OBS! Ikke sendt helseinformasjon på epost eller via skjema. 

Dette nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du brukervilkårene.