Farmasøytiske tjenester

Vi i EitrFarma tilbyr farmasøytiske tjenester av ulike typer. Farmasøytiske tjenester passer for helsevirksomheter, andre virksomheter som driver med legemidler, eller virksomheter som prosjekterer å utføre oppdrag med legemidler. Her finner du en liste over tjenester som vi kan tilby deg og din virksomhet. Listen er ikke uttømmende, så dersom du har andre behov kan du gjerne ta kontakt. 

Tverrfaglig legemiddelgjennomgang

Tverrfaglig legemiddelgjennomgang er en systematisk metode for å sikre optimal legemiddelbruk for pasientene. 

Tjenesten er et samarbeid mellom provisorfarmasøyt og lege, som er vist å gi den høyeste kvaliteten for legemiddelgjennomgang.

Tverrfaglig legemiddelgjennomgang er anbefalt av Helsedirektoratets Nasjonale Faglige Råd for Legemiddelgjennomgang og Legemiddelsamstemming.

Tverrfaglig legemiddelgjennomgang
Pasienthistorie
Mann i 80 årene som ønsket en tverrfaglig legemiddelgjennomgang pga. plager og bivirkninger.
Les videre -->
Uttalelse
Jeg har det nå mye bedre, og kan gjøre de aktivitetene som gir meg glede. Kontakten jeg har hatt med deg har vært meget positiv og fastlegen min har også bare sett det positive i kontakten med deg og firmaet du representerer. Jeg er glad for å fått gjennomgått medisinlista min og for de endringer du har foreslått.
Kontakt oss i dag
Previous slide
Next slide
Farmasøytisk tilsyn

Farmasifaglig rådgivning / Farmasøytisk tilsyn

Vi har kompetente og erfarne farmasøyter som kan stille som farmasifaglige rådgivere til deg eller din virksomhet.

Nesten alle virksomheter som driver med legemidler har lovpålagt krav om farmasifaglig ansvarlige. Lurer du på om du trenger farmasifaglig rådgivning?

Les mer ved å trykke på knappen under, for å se om du trenger farmasifaglig rådgivning.

Farmasifaglig prosjektledelse

Vi har drevne prosjektledere som sørger for at dine helseprosjekter som omhandler legemidler blir utført av høyeste kvalitet. 

Våre farmasøyter har drevet både offentlig og private, kommersielle og ikke-kommersielle prosjekter. Med klare målsettinger, og sterk faglighet sikrer vi at du får utført dine prosjekter. 

Prosjektstyring

Øvrige henvendelser

Trenger du svar på spørsmål, eller har andre farmasifaglige henvendelser? Ta kontakt med oss, så får vi avdekket dine behov, og kartlagt hvordan å best mulig løse dem. 

Dette nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du brukervilkårene.